Film

 
 

zweden 5e plaats-trailer

 

afgelopen woensdag avond zijn we vertrokken naar zweden met de 'nieuwe' trailer hier is in de laaste 1.5 week hard aan gewerkt. Donderdag avond rond de klok van 9 kwamen we aan in lidkoping het is was er erg koud, maar de volgende ochtend was het echt schitterend weer een goed vooruitzicht dus.

Rond half 10 mocht de prostock aan de start verschijnen, er waren 15 tractoren. in de eerste run haalde maar een aantal tractoren een full pull de neighbours nightmare ook net niet, maar door de 90 meter regel mocht hij nog een keer en haalde hij het deze keer wel. op naar de 3e run. extreme temptation mocht als eerste in de finale en zette een mooie afstand weg waar niemand meer aankwam, neighbours nightmare eindigde net achter de finse countdown als 5e.
In de laatste run klonk de neighbours nightmare niet lekker meer dus na de run kwamen we er achter dat er toch iets aan de hand was. dus zondag morgen om half 7 terug in Nederland eerst even gekeken en blijkt dat er dat er eeen nokvolger is gebroken.
dus dit wordt nog hard sleutelen voor alles weer klaar te krijgen voor a.s zaterdag in stroe.

de trailer is lang niet klaar maar we hebben wel wat foto's er bij gezet.

Darero
 
Ntto adivisie prostock