Laatste Film

 
 

voorbereidingen made

 

Na de eerste europcup van dit seizoen is ons team weer hard aan het werk voor DE wedstrijd van het jaar.

De afgelopen en komende week is en wordt er hard gewerkt aan het controleren en preparen van onze machine's.
Ja dat leest u goed, beide machines, want de Trail and Error zal zondag in de prostock National op de baan verschijnen.
Zoals een enkeling al mischien heeft mogen horen hebben wij besloten, zolang de Trail and Error nog in ons bezit is, runs aan te bieden.
Dat wil zeggen dat wij iedereen de kans geven om te ervaren hoe het is om 2000 pk's voor de sleepwagen te zetten en gas te geven. Aanstaande zondag word hieraan de aftrap gegeven met een demo chauf-feur/feuze, die momenteel aan het proefdraaien is voor de werkplaats! Voor meer informatie kunt u ons vinden op de wedstrijd of E-mailen: neighboursnightmare@live.nl

Daarnaast word er hard gewerkt aan de Neighbours Nightmare, om deze in topconditie voor de sleepwagen te krijgen. Na Bernay heeft de trekker zijn onderhoud weer gehad en is ze helemaal nageken. We hopen dat we de lijn van Emmeloord door kunnen zetten en op onze thuiswedstrijd weer een nette run weg te kunnen geven.

Buiten de activiteiten rondom de trekkers wordt er achter de schermen de nodige voorbereidingen getroffen voor onze sponserdag. Zaterdag 16 Juni zijn deze uitgenodigd om te laten zien wie wij zijn en wat we doen. Bent u ook benieuwd naar ons team of wilt u is een kijke komen nemen naar onze nieuwe trailer bent u van harte welkom om eens langs te komen in Made.

Foto

 
Darero
 
Ntto adivisie prostock