Film

 
 

staphorst B divisie

 

Nadat we vroeg in de ochtend waren vertrokken met 2 trekkers. kwamen we op een mooi terrein waar voor de 1e keer een b divisie wedstrijd werd gehouden.

De neighbours nightmare ging vandaag ook rijden omdat we andere banden wilde proberen waarvoor het team van Arjan Braspenning willen bedanken voor het ter beschikking stellen van hun banden. de trail 'n error part 2 werd voor de aller eerste keer bestuurd door corine. We hadden geen tijd gehad om nog echt te kunnen 'oefenen' dus dat was heel spannend. de trial 'n error mocht als 1e aanhaken er werd gereden met een floating finish. Corine kwam goed weg alleen kon hem bij de 100 meter niet meer binnen de baan houden en werd gedisqualificeerd, maar omdat het de proeftrek was mocht ze na 6 plaatsen nog een keer proberen, helaas door koppeling problemen kon ze niet wegkomen. Daniel mocht als een van de laatste aanhaken en reed 103.42 dus een 1e plaats. 2e werd appy power 101.26 3e eindigde rough en tumble 100.09.
Tot op heden lijkt nu dat de nieuwe banden beter werken maar we zullen meerdere wedstrijden proberen om te kijken wat het brengt.
op naar volgende week dan is het Cadzand.

Darero
 
Ntto adivisie prostock