Film

 
 

meerkerk afgelast

 

Na de demo in edewecht was toch de koppeling niet kapot maar de krukas was gebroken. gelukkig heeft daniel na zijn run de tractor gelijk stil gezet. Na een drukke week van sleutelen was de tractor toch op tijd klaar voor meerkerk. De vooruitzichten van het weer waren wederom slecht.

rond de klok van half 9 zijn we vertrokken richting meerkerk. voor ons is dit een klein uurtje rijden. Onderweg kwamen we in de file. Na een uur stil staan bleek dat de brug niet meer dicht ging. hierdoor moesten we omrijden. en kwamen we maar net op tijd aan in meerkerk.

Er was in het begin al een probleem met de sleepwagen, toch werd besloten om toch met deze sleepwagen te blijven rijden. de neighbours nightmare mocht aan haken (er waren 2 full pulls gereden) na ongeveer 30 meter bleef een wiel stil staan. waarschijnlijk is er iets in de achteras kapot hierdoor ging de neighbours nightmare heel hoog in toeren. (zie film)
Rocky reed ook een full pull alleen daar was duidelijk te zien dat de sleepwagen niet goed werkte. Hierdoor werd besloten de hele klasse opnieuw te laten rijden met een andere sleepwagen. Helaas begon het weer flink te regenen en werd de wedstrijd afgelast.

de finale van de prostocks voor het nederlands kampioenschap zal nog spannend worden de punten liggen dicht bij elkaar zie competitie/ uitslagen.
dit vindt plaats in bakel in het weekend van 10 en 11 september.

Foto

 
Darero
 
Ntto adivisie prostock