Film

 
 

made

 

De vooruitzichten voor het weekend waren slecht en helaas is op zaterdag de gehele a divisie afgelast en zondag is de gehele wedstrijd afgelast. Het weer is iets waar we niks aan kunnen veranderen. Powerweekend heeft toch zijn best gedaan om er iets moois van te maken!

We hebben er toch nog een leuk weekend van gemaakt zo zijn we vrijdag avond rond 8 uur vertrokken om rond de klok van half 10 voor de allereerste keer de nieuwe trial en error part 2 te testen op de baan. dit ging redelijk goed voor de 1e keer.
Zaterdag ochtend werd al vroeg besloten om de a divisie af te lasten. Na zaterdag avond gezellig te hebben gegeten werd besloten om nog een demo te geven met de trail en error samen met rocky en lady green. dit was een succes.
zondag morge kregen we te horen dat de wedstrijd werd afgelast dus konden we helaas niet rijden met de neighbours nightmare in de eurocup en de trial en error part 2 in de b-divisie
Nu gaan we as zaterdag rijden met de neighbours nightmare in Oudenhoorn en zondag met de trial en error part 2 in Hoeven als het weer een beetje mee wil werken!

Darero
 
Ntto adivisie prostock