Film

 
 

herning denemarken

 

Op vrijdag avond rond de klok van 7 uur zijn we vertrokken richting Denemarken

De voorspellingen van het weer waren niet al te best,Maar hoe dichter bij we bij Denemarken kwamen werden de voorspellingen beter.
Zaterdag middag aangekomen in Herning was het perfect weer om eerst lekker te bbq en daarna gezellig de andere klasses van de dag te bekijken met de collega pullers!

Zondag was het iets minder warm maar het bleef droog! er stonden 18 tractoren aan de start waarvan 15 voor de Eurocup compititie. De sleepwagen stond niet erg zwaar, er waren 11 full pulls.

Zo ook de Neighbours NIghtmare kwam er makkelijk. Aan het eind van de run zag marijn gelukkig snel dat de riem van de opvoerpomp van de diesel en de oliepomp stuk was en werd de tractor gelijk stil gezet. En moest er nog even hard gesleuteld worden om hier een nieuwe riem op te zetten voor de Finale. Gelukkig waren er veel full pulls zodat hier de tijd voor was.

De Neighbours NIghtmare moest als 8e aanhaken in de finale de beste afstand was van john deere2 97.67. Daniel reed er een flink stuk voorbij en kwam tot 101.74 weer een mooie 1e plaats!. De 3e plaats was voor countdown met 96.32.

Darero
 
Ntto adivisie prostock