Film

 
 

demo Edewecht

 

Rond 3uur in de nacht kwamen we aan in edewecht. Waarna we maar gelijk ons bed in zijn gekropen. De volgende ochtend begon de wedstrijd al om 10 uur. rond de klok van 1uur werden de prostocks opgesleept. We mochten mee rijden in de duitse competitie. Ook was runaway deere aanwezig om een demo te geven.

De neighbours nightmare mocht weer als 2e aanhaken, de sleepwagen stond niet heel zwaar. Bij de 109 meter deed daniel zelf het gas dicht. Waarna hij iets raars hoorde, dus heeft hij de tractor gelijk stil gezet.we denken problemen met de koppeling. Hierdoor werd gelijk besloten om niet in de finale te rijden. De runaway deere reed ook een full pull.

Vandaag hadden we weer een nieuwe bestuurder van de trial 'n error part II. Jan wagemakers mocht deze keer rijden. En reed ook een full pull. De duitse prostock's haalde geen van alle een full pull. Dus de finale werd gereden met 2 tractoren. runaway deere zette een mooie afstand weg maar Jan op de trial 'n error part II reed net iets verder en werd dus de winnaar. De neighbours nightmare werd 3e.

Deze week wordt er naar de koppeling gekeken en hopelijk gemaakt want a.s zaterdag is alweer de volgende wedstrijd in meerkerk.

Darero
 
Ntto adivisie prostock