Film

 
 

cadzand en gulpen

 

Het was voor het team weer een druk weekend! 2 wedstrijden de een in zeeland en de ander in limburg. De weersverwachting was niet al te best maar gelukkig is het droog gebleven in cadzand en gulpen. Zaterdag mocht de neighbours nightmare rijden en zondag de trial 'n error part II.

Zaterdag moest de prostock klasse als laatste klasse rijden. er werd gereden met een floating finish maar toch haalde 4 tractoren de 110 meter waarna toch een finale werd gereden. Ook de neighbours nightmare haalde de 110 meter, maar met het terug slepen van de trekker hoorde we een raar geluid in de achteras toch besloten we finale te rijden deze run verliep niet naar onze wens waarschijnlijk doordat er iets niet goed is in de achteras. Voor de gehele uitslag zie uitslagen. Nu gaan we kijken wat er precies aan de hand is en hopenlijk kunnen we het gemaakt krijgen voor de eurocup as weekend in Herning Denemarken.

zaterdag avond na de wedstrijd zijn we gelijk door gereden naar Gulpen. Daar aangekomen nog wat gedronken met de manne van wicky power. De vooruitzichten waren wederom niet best heel de nacht heeft het geregend. Maar de volgende ochtend werd het droog en is heel de wedstrijd doorgegaan. vandaag mocht pascal op de bok. hij heeft het goed gedaan alleen hadden we achteraf misschien in een hogere versnelling kunnen rijden de baan was moeilijk in te schatten. 1e werd wicky power 2e appy power 3e mud patrol 4e dieselross 5e trial n error part II

Darero
 
Ntto adivisie prostock