Film

 
 

Europees kampioen 2011

 

Na lang wikken en wegen hebben we vorige week maandag toch besloten om naar het ek in finland te gaan. De reden was dat de kosten voor de reis erg hoog zijn. de neighbours nightmare is samen met litle rascal en weldone deere in een trailer gegaan. Hierdoor konden we de kosten delen.

Het was een lange reis maar zeker de moeite waard. Er stonden 15 prostocks aan de start. Daniel mocht als laaste aanhaken.bijna iedereen behaalde de full pull behalve Caesar niet. De tractoren zaten dicht bij elkaar in de finale (rond de 90 meter) totdat rocky er flink overheen ging met 95.38. Toch ging de neighbours nightmare er voorbij met 97.23. Neighbours nightmare werd dus 1st gevolgd door rocky met een 2e plaats en 3e werd team john deere uit Denemarken. Het is de eerste keer dat er een Nederlandse prostock europees kampioen is geworden. Hier zijn we natuurlijk heel blij mee.

De tractor zal woensdag thuis komen en dan snel nagekeken moeten worden want a.s zaterdag staat de aller laatste wedstrijd van het seizoen op het programma in bakel. De prostocks zullen rond 21.00 uur van start gaan.

Darero
 
Ntto adivisie prostock