Film

 
 

Stroe

 

Het seizoen is niet goed begonnen voor ons.

Na donderdag de trekker te hebben gestart, waren we klaar voor de eerste wedstrijd van het seizoen. Het was spannend want de hele motor is vernieuwd. De prostock klasse mocht als laaste aanhaken hierdoor was al te zien dat de start van de baan heel hard was en dat dat voor de tractoren moeilijk is om weg te komen. Daniel moest als 3e starten. Hij ging langzaam op het gas om zo beter weg te kunnen rijden alleen zodra hij de gas helemaal open trok was het gedaan. Het was de proeftrek dus hij mocht nog terug komen, maar helaas problemen met de brandstof pomp. Met maar 20 meter een een na laatste plaats.
Na gisteren de trekker te hebben nagekeken blijkt dat de spie van de flens van de brandstofpomp is afgeknapt, waardoor de brandstofpomp niet meer op tijd stond.

De eerst volgende wedstrijd voor de punten is 2e pinksterdag in Emmeloord. Dan hopen we ook dat we onze eigen trailer weer bij hebben .

Bij de foto's staat een mooie tekening die wij van een fan hebben gekregen, deze zal een mooi plekje in de werkplaats krijgen!

Darero
 
Ntto adivisie prostock