Laatste Film

 
 

EK Bryne

 

Zondag zag het er eerst heel slecht uit. Het weer was slecht en de standkachel deed niks meer. Na een klein uur geprobeerd te hebben zijn we toch maar aan het starten gegaan, in de hoop dat hij toch aan gang wilde gaan. Eerst wilde het niet lukken maar uiteindelijk kwam er geluid uit.

Eerst leek het goed te gaan maar toen ging de motor te hoog in toeren, waarschijnlijk door het gebruik van (teveel) ether. We wisten hem nog stil te krijgen maar waarschijnlijk was toen het kwaad al geschied. Na dien liep hij weer en we hadden olie druk. Dus verder klaar gemaakt voor de wedstrijd. In het rennerskwartier duurde het allemaal erg lang en we moesten als eerste rijden.

Na iets te lang warmdraaien konden we van start. de motor toerde op maar kwam niet op druk. Na wat proberen ging hij toch weg maar zakte na ongeveer 40 meter in elkaar. Na wat controles uitgevoerd te hebben besloten we dat we niet nog eens zouden rijden. Dit was een zware dip voor ons omdat we wisten dat het beter kon, gezien de laatste paar wedstrijden. De overwinning was voor bukke bruse en deze was wel verdiend. Na verder in de middag niet veel gedaan te hebben, hebben we 's avonds toch nog met een goed feestje het EK afgesloten.

Darero
 
Ntto adivisie prostock